Domov » Arhiv prireditev 2022 - Polzela

Večer s Petro Škarja v Občinski knjižnici Polzela

14 april 2022 Brez komentarja

V četrtek, 14. aprila 2022, smo v Občinski knjižnici Polzela v sodelovanju z Medgeneracijskim društvom Mozaik generacij Polzela gostili Petro Škarja, avtorico več knjižnih uspešnic, med katerimi sta najbolj znani Ameriški milijonarji so spregovorili in Camino: od suženjstva do svobode, ki se je dotaknila največ src in spremenila največ življenj.

Skodrana Petra s smešnim priimkom, kot se sama rada opiše, je strastna popotnica, obožuje naravo in je velika ljubiteljica knjig. Najponosnejša je, da lahko v življenju počne to, kar jo resnično veseli. Zvesta je svojemu življenjskemu vodilu: »Bodi, kar si. Delaj, kar te veseli!” Spodbuja podjetnost in ustvarjalnost. Smisel življenja vidi v naravi in odnosih, ki so ji iz leta v leto pomembnejši. Še vedno ostaja ena izmed sanjačev, ki mislijo, da s spremembo posameznika lahko spremenijo svet.

Na dogodku v knjižnici smo prisluhnili njenim zgodbam iz različnih dežel po svetu, povzetih po knjigi Zate: velike resnice malih doživetij. Zgodbe se dotaknejo duše in srca ter sporočajo nekaj zelo preprostega, a bistvenega: kako biti dober človek, dober do sebe in dober do vsega, kar nas obdaja. Postopoma razkrivajo skrivnost uspeha, ki je enotna vsem narodom in vsem generacijam. Kaj to pomeni v širšem smislu, preberite v njeni knjigi.

Delite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...