Domov » Podatkovni viri za člane knjižnice

Podatkovni viri za člane knjižnice

Ažurirano 17. 3. 2021


Vsem članom knjižnične mreže Medobčinske splošne knjižnice Žalec brezplačno ponujamo dostop do elektronskih podatkovnih zbirk, ki jih ponujamo v sodelovanju z konzorcijem osrednjih splošnih knjižnic. Dostop do podatkovnih zbirk je možen izključno preko spletne strani naše knjižnice (www.zal.sik.si)!

Po kliku na izbrano podatkovno zbirko (vstop), vas stran preusmeri na prijavno okno. 

Izberite kraj svoje knjižnice – Žalec, vnesite številko članske izkaznice ter geslo za “Cobiss” (moja knjižnica). 

Po kliku na gumb “Prijava” boste samodejno preusmerjeni na podatkovno zbirko.


 

NOVO 2021!

 

 

 

VSTOP

Portal Tax-Fin-Lex ponuja največjo bazo podatkov z vso veljavno zakonodajo, ki je sproti ažurirana. Na njo so povezani vsi preostali dokumenti, kot so sodna praksa, strokovni članki, komentarji zakonov in praktične rešitve. Na voljo pa so tudi informacije iz finančno-računovodskega ter davčnega področja.

 


 

vecer

VSTOP

Spletni arhiv časnika Večer vam omogoča iskanje po preteklih številkah vse od 1945 do danes. Iskanje je enostavno in pregledno.


 

Untitled 4

VSTOP

EBSCO Host omogoča iskanje, pregledovanje, tiskanje in shranjevanje polnih besedil člankov po bazah Academic Search Elite, Business Source Premier, MasterFILE Premier, Newspaper Source in MEDLINE.

 


VSTOP
*Po prijavi kliknite še na “Prijava v sistem ebonotete”.

EBONITETE.SI je najsodobnejša aplikacija za popoln pregled več kot 200.000 poslovnih subjektov. Na enem samem mestu lahko pridobite splošne, računovodske in ostale finančne podatke o izbranem podjetju. Z enovitim produktom si lahko ustvarite celovito sliko o boniteti podjetja.

 


 

PressReader prinaša tekoče izdaje več kot 6.000 nacionalnih, regionalnih in
lokalnih časnikov in revij iz Evrope, Azije, Avstralije, Afrike, Latinske in Severne Amerike (preko 100 držav in več kot 60 jezikov). Med njimi so na voljo številni ugledni časniki kot: Dnevnik, Večer, Nedeljski dnevnik (Slovenija), The Guardian, The Independent (Velika Britanija), Corriere della Serra, Il Sole 24 Ore (Italija), le Figaro, Le Monde (Francija), Die Presse, Der Standard, Kleine Zeitung Karnten (Avstrija), The Washington Post, USA Today (ZDA), Večernji list (Hrvaška) in številni drugi.

VSTOP