Domov » Podatkovni viri za člane knjižnice

Podatkovni viri za člane knjižnice
Vsem članom knjižnične mreže Medobčinske splošne knjižnice Žalec brezplačno ponujamo dostop do elektronskih podatkovnih zbirk, ki jih ponujamo v sodelovanju z konzorcijem osrednjih splošnih knjižnic. Dostop do podatkovnih zbirk je možen izključno preko spletne strani naše knjižnice (www.zal.sik.si)!

Po kliku na izbrano podatkovno zbirko (vstop), vas stran preusmeri na prijavno okno. 

Izberite kraj svoje knjižnice – Žalec, vnesite številko članske izkaznice ter geslo za “Cobiss” (moja knjižnica). 

Po kliku na gumb “Prijava” boste samodejno preusmerjeni na podatkovno zbirko.

 


 

findinfo

VSTOP

Portal FinD–INFO povezuje zbirke obsežnih strokovnih vsebin, podatkov, obrazcev in pripomočkov s področij financ, davkov in računovodstva. Portal temelji na preizkušeni tehnologiji portala IUS-INFO, ki zagotavlja uporabnikom kakovostne, strokovne in ažurne dokumente ter informacije.

Največja prednost portala FinD-INFO je njegova enostavna uporaba, ki jo zagotavlja medsebojna povezanostvseh tekoče posodobljenih dokumentov.

Vsebina portala FinD-INFO v PDF


 

iusinfologo

VSTOP

Portal IUS-INFO je najsodobnejši portal z največjo zbirko pravnih informacij v Sloveniji. Portal omogoča uporabnikom enostaven in hiter dostop do zanesljivih in celovitih pravnih in poslovnih vsebin, obogatenih z dodatnimi informacijami in funkcionalnostmi.

Največja prednost portala IUS-INFO je njegova enostavna uporaba, ki jo zagotavlja medsebojna povezanost vseh dokumentov.

Portal IUS-INFO je sestavljen iz treh glavnih vsebinskih sklopov; zakonodaje, sodne prakse in pravne literature. Vsebine so enotno urejene po ključnih predpisih, ki obravnavajo strokovna vprašanja, obenem pa so vsi dokumenti medsebojno povezani z drugimi sorodnimi dokumenti, strokovnimi članki, obrazci in pripomočki.

Navodila za uporabo IUS-INFO v PDF


 

vecer

VSTOP

Spletni arhiv časnika Večer vam omogoča iskanje po preteklih številkah vse od 1945 do danes. Iskanje je enostavno in pregledno.


 

Untitled 4

VSTOP

EBSCO Host omogoča iskanje, pregledovanje, tiskanje in shranjevanje polnih besedil člankov po bazah Academic Search Elite, Business Source Premier, MasterFILE Premier, Newspaper Source in MEDLINE.

 


VSTOP
*Po prijavi kliknite še na “Prijava v sistem ebonotete”.

EBONITETE.SI je najsodobnejša aplikacija za popoln pregled več kot 200.000 poslovnih subjektov. Na enem samem mestu lahko pridobite splošne, računovodske in ostale finančne podatke o izbranem podjetju. Z enovitim produktom si lahko ustvarite celovito sliko o boniteti podjetja.

 


 

PressReader prinaša tekoče izdaje več kot 6.000 nacionalnih, regionalnih in
lokalnih časnikov in revij iz Evrope, Azije, Avstralije, Afrike, Latinske in Severne Amerike (preko 100 držav in več kot 60 jezikov). Med njimi so na voljo številni ugledni časniki kot: Dnevnik, Večer, Nedeljski dnevnik (Slovenija), The Guardian, The Independent (Velika Britanija), Corriere della Serra, Il Sole 24 Ore (Italija), le Figaro, Le Monde (Francija), Die Presse, Der Standard, Kleine Zeitung Karnten (Avstrija), The Washington Post, USA Today (ZDA), Večernji list (Hrvaška) in številni drugi.

VSTOP