Domov » Spletno poslovanje v Medobčinski splošni knjižnici Žalec

Spletno poslovanje v Medobčinski splošni knjižnici Žalec

Če ste polnoletni in še niste vpisani v nobeno izmed enot Medobčinske splošne knjižnice Žalec, se lahko včlanite v našo knjižnico prek spletnega vpisa: https://plus.si.cobiss.net/opac7/rsu/sikzal/form

Za vpis natančno izpolnite vsa polja na spletnem obrazcu, izberite kategorijo »Ostali« ter obkljukajte, če se strinjate s »Pogoji uporabe« (Pravilnik o splošnih pogojih poslovanja). Posebej pozorni bodite na pravilen vnos vašega elektronskega naslova, saj po koncu postopka na ta naslov prejmete e-sporočilo s povezavo za aktivacijo članstva. Po dvakratnem vnosu gesla, ki ga izberete sami, spletni vpis potrdite z gumbom »Pošlji«.

Članarino lahko poravnate prek spleta oz. spletnih plačil: https://www.zal.sik.si/spletna-placila

Po plačilu znižane članarine, ki znaša 5 evrov, so vam takoj na voljo naše e-storitve:

Spletni vpis vam omogoča uporabo izključno e-storitev, ki jih ponuja knjižnica, za uporabo drugih storitev, kot jih določa 6. člen Pravilnika o splošnih pogojih poslovanja Medobčinske splošne knjižnice Žalec (https://www.zal.sik.si/wp-content/uploads/2021/09/Pravilnik-o-splosnih-pogojih-poslovanja-30.-junij-2021.pdf), se oglasite v kateri koli enoti Medobčinske splošne knjižnice Žalec in opravite spremembo statusa člana. Za spremembo statusa boste potrebovali osebni dokument. Po podpisani pristopni izjavi in plačilu razlike članarine do polnega vpisa, kot ga določa vaš status, vam bomo izdelali člansko izkaznico in vam nemudoma omogočili uporabo vseh drugih storitev knjižnice.

Spletni vpis je namenjen le polnoletnim fizičnim osebam, pravne osebe ne morejo koristiti spletnega vpisa.

Ob morebitnih težavah pri spletnem vpisu nam pišite na e-naslov: skzal@zal.sik.si

Vabljeni k spletnemu vpisu v Medobčinsko splošno knjižnico Žalec.