Domov » Arhiv prireditev Prebold 2014

Večer na Zofi: Štajerskih 7

11 marec 2014 Brez komentarja

V torek, 11. marca 2014, je v Občinski knjižnici Prebold potekal Večer na Zofi. Marko Repnik se je pogovarjal s tremi člani ansambla Štajerskih 7. V živahen in zanimiv pogovor so se zapletli Brane Klevže, Gusti Skaza ter Matjaž Mrak.
Ansambel Štajerskih 7 je eden izmed najuspešnejših v slovenskem glasbenem prostoru v zadnjem desetletju. Od ustanovitve leta 1985 do danes je osvojil številne nagrade občinstva in  strokovnih žirij. Štajerskih 7 so zmagovalci prvih dveh festivalov Slovenska polka in valček, velik uspeh predstavlja zmaga na Narečni popevki leta 2001 in še in še. Kdo ne pozna njihovih številnih hitov, kot so Pesem zvonov, Čuj ti, Ranjeno srce … Veliko sodelujejo tudi z drugimi glasbeniki in z godbami.

»Konfliktom in naveličanosti se kar vsi po vrsti uspešno izogibamo. Znamo biti skupaj na prijeten in humoren način, pa če je turneja še tako naporna. Ker je tako, se tudi zasebno družimo na družinskih piknikih ob praznovanju rojstnih dni in drugih obletnicah. Pa tudi kar tako, za dobro voljo,« so pogovor strnili gostje Večera na Zofi.

Delite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...

Napiši komentar!