Domov » Arhiv prireditev 2015 - Polzela

Strokovno predavanje Marka Juhanta v Občinski knjižnici Polzela

12 november 2015 Brez komentarja

Marko Juhant je specialni pedagog za motnje vedenja in osebnosti z dolgoletnimi izkušnjami, svetovalec ter predavatelj o vzgoji. Preizkušal se je kot vzgojitelj in ravnatelj v vzgojnem domu, v zadnjih letih pa se udejstvuje kot predavatelj, ki svoja spoznanja iz dolgoletnega dela z otroki prenaša na učitelje, vzgojitelje, starše in otroke v obliki predavanj s konkretnimi primeri iz vsakodnevnega življenja. Vodi tudi izobraževalne programe za delo na sebi, delavnice za komuniciranje in ustvarjalno razmišljanje. Je avtor knjig Varuh otrokovih dolžnosti, Pogovori, Srečni otroci, Družinska zakladnica, Napotki in Punce, glavo gor.

Prepričan je, da je od otrok treba marsikaj zahtevati. In da si starši moramo vzeti čas za pristen stik z njimi, za skupno raziskovanje, nabiranje novih izkušenj, spoznavanje novih svetov ter novih ljudi. Tako si bodo otroci lahko nabrali številna dragocena znanja, bolj bodo odprti svetu, bolj prilagodljivi, odločni in pogumni.

Na preprost način je Marko Juhant tudi tokrat obiskovalcem predstavil prijeme pravilne vzgoje, na podlagi katerih bodo otroci postali samostojni, uspešni, zdravi, zadovoljni in srečni ljudje.

Polna dvorana slušateljev je dober kazalnik, da so predavanja, ki številnim staršem pomagajo pri vzgoji otrok, še kako dobrodošla.


Delite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...

Napiši komentar!