Domov » Arhiv prireditev 2017 - Polzela

Pravljična urica

21 december 2017 Brez komentarja

Ker je december zagotovo najbolj čaroben in najlepši mesec v letu, ko zunaj naletavajo bele snežinke in ko domovi dobijo praznično podobo, smo za otroke v Občinski knjižnici Polzela v četrtek,  21. decembra 2017, pripravili posebno pravljično, pevsko obarvano uro.

Naše srečanje smo pričeli z ugankami, nadaljevali pa s pesmicami in s pravljico, ki je govorila o najbolj čarobnem dnevu v letu, o božiču.
Tudi živali ga praznujejo. Prav posebej se je tega dne veselil mali ježek, ki je odšteval dneve do božiča, saj je to čas, ki ga namenimo svoji družini in prijateljem. Ampak vse ni potekalo, kot so si zamislili prijatelji.

Kdo od njih je skrivoma kradel piškote? Kdo je smrčal vso noč? In zakaj je izginila ježkova kapa? Ali to res ne bo tako popoln božič ali pa lahko prijatelji vse uredijo, tako kot je treba? Ampak veste kaj? Vse se je izšlo, kot se mora.

Vsi skupaj smo se nato odpravili še v ustvarjalno delavnico, kjer smo okraševanje in risanje po božičnih okraskih prepustili otroški domišljiji.

Nina TrbovšekDelite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...