Domov » Izpostavljeno

POVABILO DRUŠTVOM

27 maj 2013 Brez komentarja

Pozdravljena društva, ki delujete v lokalnem okolju na različnih področjih in prispevate k pestrosti življenja v Spodnji Savinjski dolini.

Že dolgo nazaj smo si izbrali vodilo, da smo knjižnica za vse. Ker želimo to utrjevati in nadgrajevati, vas vabimo k sodelovanju.

Knjižnice so večinoma zrasle iz društvenih dejavnosti, zato želimo povezati delovanje Medobčinske splošne knjižnice Žalec z delovanjem različnih društev. Društvom ponujamo, da se predstavijo našim bralcem. Predstavitev društev bi potekala v prostorih knjižnice v Žalcu in/ali  drugih občinskih knjižnicah (Braslovče, Polzela, Prebold,  Tabor in Vransko). Društva bi v času odprtosti knjižnice na stojnicah ali mizah predstavila svoje delo, dosežke, člane in smer razvoja za prihodnost. Zvečer bi lahko imeli pogovor ali okroglo mizo. Lahko pa bi se naenkrat predstavilo  več društev s skupno oz. sorodno tematiko (npr. več kulturnih društev, lahko bi se sočasno predstavila različna društva iz enega kraja …) in soočila mnenja ter izpostavila probleme, s katerimi se soočajo … Idej je veliko. Ta druženja bi pripravljali v okviru našega domoznanskega oddelka, in sicer enkrat mesečno. Če bo zanimanje veliko, bomo pripravili vrstni red glede na hitrost odziva na ta dopis.

Če se vam zdi ideja privlačna in zanimiva, vas vabimo, da nam odpišete.

Skupno sodelovanju pri sooblikovanju in obogatitvi lokalnega kulturnega, društvenega in družabnega življenja je lahko naš skupni izziv.

Kontaktna oseba: Tanja Pilih,  (pilih.tanja@gmail.com; 03 712-12-52).

Veselimo se vašega odgovora. Zanj se vam zahvaljujemo in vas lepo pozdravljamo.

Direktorica:

Jolanda Železnik

 

Povabilo društvom.pdf

Delite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...

Napiši komentar!