Domov » Arhiv prireditev Žalec 2015

NARA PETROVIČ O ZABLODAH V KOMUNIKACIJI IN REŠITVAH ZANJE

27 marec 2015 Brez komentarja

V žalski knjižnici smo gostili raziskovalca škodljivih navad, pisatelja, prevajalca, predavatelja, zagovornika sonaravnega načina življenja Naro Petroviča. Zbrane je želel opozoriti na zablode v komunikaciji, ki so krive za mnoge nesporazume v družbi, in rešitve zanje.

Nara je še vedno tisti, ki pride bos in odide bos. A njegov način življenja tokrat ni bila tema pogovora. Številni obiskovalci so v knjižnico prišli z zaupanjem v njegov prav. Preteklo leto je izšla 4. izdaja njegove knjige Človek: navodila za uporabo, ki je v času od prve izdaje že skoraj ponarodela. Zbrane je posedel v krog, katerega del je bil tudi sam, in s tem nakazal rešitev za prvo pomanjkljivost v komunikaciji, to je, da si običajno gledamo v hrbet, da med nami ni energije, ki bi pomagala pri odločitvah. Tudi druge napotke so zbrani preskušali na sebi in večer se je prekmalu prevesil v poldrugo uro.

Ustrezne praktične rešitve, s katerimi lahko izboljšamo telesno, duševno, socialno in duhovno zdravje, so vedno dobrodošle.

Delite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...

Napiši komentar!