Domov » Arhiv prireditev Žalec 2014

KAKO JE EFT SPREMENIL MOJE ŽIVLJENJE

23 januar 2014 Brez komentarja

V Medobčinski splošni knjižnici Žalec smo v četrtek, 23. 1. 2014, gostili gospoda Adila Huseljo, soavtorja knjige »Kako je EFT spremenil moje življenje … in lahko tudi vaše«.
Gospod Adil Huselja je univerzitetni  diplomirani sociolog, pri policiji zaposlen že 30 let. Sodeloval je v mednarodnih mirovnih operacijah na Kosovem, končal številna izobraževanja in usposabljanja, hkrati pa je tudi avtor mnogih strokovnih člankov s področja policijskega stresa.

Ukvarja se s sprostitvenimi tehnikami in izvaja tečaje či gonga. Te sprostitvene tehnike je vnesel tudi v svoje življenje, zanimajo ga predvsem psihologija in spoznanja na področju čustvene ter socialne inteligence.
Tatjana Zorko, specialistka interne medicine, o EFT ali tapkanju pravi: »EFT ali tapkanje, ki se kot ‘dober veter’ širi po svetu in pri nas doma, je odlična metoda samopomoči in samozdavljenja. Je preprosta, učinkovita in poceni. Je vedno pri roki, a deluje le, če jo uporabljamo.«

Kako lahko torej metoda EFT ali tapkanje spremeni naše življenje, pa so obiskovalci izvedeli iz prve roke.Delite vsebino na družabnih omrežjih
Deli vsebino na facebook-u...

Napiši komentar!